Rēzekne | Informatīvā diena pasākumam “Laukiem būt!”

Datums: 
30. Oktobris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
307.telpa

Jau vairākus gadus SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Rēzeknes konsultāciju birojs organizē jauniešu pasākumu “Laukiem būt!”, kas notiek Valsts Lauku tīkla aktivitātes “Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai” ietvaros. Pasākuma mērķis ir atbalstīt gados jaunu cilvēku uzņēmējdarbības uzsākšanu lauku teritorijās, sniedzot iespēju iegūt ar uzņēmējdarbību saistītas zināšanas, apmeklējot intensīvu mācību kursu, un iespēju iegūt naudas balvu, ko var izmantot biznesa idejas īstenošanai, piedaloties jauno uzņēmēju konkursā.

Dalībnieka kritēriji:

  • Vecums no 18 līdz 40 gadiem;
  • Vēlies uzsākt īstenot savu uzņēmējdarbības ideju laukos;
  • Vai ir esoša uzņēmējdarbība, kurā darbojies ne ilgāk par 3 gadiem un kuru vēlies attīstīt;
  • Iespējams esi piedalījies iepriekšējos gadus, bet diemžēl neesi ticis līdz fināla kārtai un esi gatavs izmēģināt savu veiksmi no jauna.

Ja atbilsti šiem kritērijiem, tad aicinām tevi uz Informatīvo dienu 30. oktobrī, plkst.13:00, kas notiks Dārzu ielā 7a, 303. telpā, lai iepazītos ar apmācību norises plānu, uzņēmējdarbības pieredzi laukos un konkursa “Laukiem būt” laureāta veiksmes stāstu un viņa tālāko attīstību.

Mācību programmā ir iekļautas nodarbības par ideju ģenerēšanu un definēšanu, tās prezentēšanu potenciālajiem klientiem, investoriem, bankai un sadarbības partneriem, kā arī ieskats tirgus analīzē, mārketingā un biznesa plāna veidošanā. Dalībniekiem būs iespēja izzināt finanšu plānošanas pamatprincipus, aktuālos finansējuma piesaistīšanas instrumentus laukos, kā arī doties pie jaunajiem uzņēmējiem, kas jau ir realizējuši ideju un veiksmīgi darbojas sava biznesa jomā. Katram no dalībniekiem tiks dota iespēja sagatavot vienkāršotu savas idejas projektu un prezentēt to ekspertiem, kas arī izvirza pārstāvjus reģionālajai atlasei konkursā “Laukiem būt”, kur veiksmīgākajām biznesa idejas tiek apbalvotas ar naudas balvām.

Vairāk informācijas un pieteikšanās pie LLKC Rēzeknes konsultāciju biroja lauku attīstības konsultantes Santas Kļaviņas, 28625588 vai santa.klavina@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Santas Kļaviņas, 28625588 vai santa.klavina@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: