SALDUS | Mācības uzņēmējdarbībā

Datums: 
11. Oktobris, 2019 līdz 1. Novembris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Saldus konsultāciju birojs

Radi vai attīsti uzņēmējdarbības ideju, piesakoties jauniešu mācībām!

Ja esi jaunietis vecumā no 18-40 gadiem, un vēlies papildināt savas zināšanas uzņēmējdarbības pamatos, tad šīs mācības ir domātas Tev. Mācības ir BEZMAKSAS (finansē Valsts Lauku tīkls), un tās sastāv no info dienas, 5 mācību dienām, pieredzes apmaiņas brauciena, biznesa plāna izstrādes un iespēju startēt konkursā “Laukiem būt!”

Mācības tiek plānotas šādos laikos:

* 11. oktobris - informatīvā diena, kuras laikā uzzināsiet visu informāciju par mācībām un konkursu "Laukiem būt", kā arī dzirdēsiet iepriekšējo gadu mācību dalībnieku stāstus;
* 16. un 18.oktobris - mācības kopā ar Uldi Drišļuku (biznesa ideja, biznesa plāns kā pamats, biznesa realizācija, riski, resursu izvērtējums, klienti, tirgus analīze, SVID un PEST analīzes, tigus segmentēšana, konkurenti, mārketings, personāls utt.);
* 21. oktobris - pieredzes apmaiņas brauciens:
* Z/S "Mazzariņi" - strausu ferma, kurā mīt arī truši un alpakas. Kā pilnvērtīgi izmantot visus resursu? Mazzariņos to zina, jo tur tiek gatavoti izstrādājumi no strausa ādas (maki, somas, jostas u.c.), dizaina elementi no strausu olu čaumalām, rotaslietas no strausu spalvām, kā arī unikālas strausu tauku ziepes.
* Z/S "Trubenieki" - lielākā šitaki sēņu audzētava. Veiksmīga biznesa ideja = resursu izvērtējums + neatlaidība. Stāsts par to kā saimniecības darbība tika uzsākta, inkubatora izveide, nebeidzamie eksperimenti un tūrisma attīstīšana.
* Abgunstes muiža - stāsts par Abgunstes muižas atdzimšanu. Ideju realizēšana caur 30 dažādiem projektiem 3 gadu laikā.
* 23.oktobris - mācības kopā ar LLKC speciālistiem (uzņēmējdarbības formas, grāmatvedība, finanšu plānošana, LLKC pieejamais atbalsts) un Edīti Irbi (prezentēšanas prasmes);
* 1.novembris - noslēguma diena, ALTUM un Saldus rajona attīstības biedrības stāsts par to kā viņi var palīdzēt biznesa idejas attīstīšanā, dienas otrajā daļā - biznesa ideju prezentēšana.

Piesakies pats vai iesaki kādam, kam tas varētu interesēt!
Atnāc pie mums uz LLKC Saldus konsultāciju biroju informatīvajā dienā (11.oktobrī, plkst. 12:00) un uzzini vairāk!
Sīkāka informācija un pieteikšanās (līdz 10.10.) mācībām pa tālruni: 25494380 vai e-pastā: signe.bumbiere@inbox.lv

Aktuālākā informācija par LLLKC Saldus konsultāciju biroja aktivitātēm visātrāk pieejama portālā facebook.com, meklējot "LLKC Saldus konsultāciju birojs". Seko mums facebook.com un esi informēts!

Kontaktinformācija: 
Signe Bumbiere, tālr. 25494380, e-pasts: signe.bumbiere@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
jaun_brauciens.jpg2.29 MB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: