Nīca, 15. aprīlis | Seminārs par aktualitātēm lauku saimniecībām / uzņēmējiem

Datums: 
15. Aprīlis, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Nīcas kultūras nams

LLKC Liepājas konsultāciju biroja kopā ar Nīcas novada domi, Lauku atbalsta dienestu un biedrību “Liepājas rajona partnerība” piedāvā bezmaksas informatīvo semināru par aktualitātēm lauku saimniecībām / uzņēmējiem.

Datums un laiks: 2019. gada 15. aprīlī (pirmdien) plkst. 10:00.

Norises vieta: Nīcas kultūras namā (Bārtas iela 6, Nīca).

Programmā:
@ Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (www.llkc.lv) plānotie pasākumi, apmācības, konsultācijas un dažādas citas aktualitātes.
@ Biedrības “Liepājas rajona partnerība” (www.lrpartneriba.lv) aktualitātes un piedāvātās iespējas lauku uzņēmējdarbības un zivsaimniecības attīstībai.
@ Lauku atbalsta dienesta (www.lad.gov.lv) aktualitātes saistībā ar platību maksājumiem un plānotiem projektu un investīciju pasākumiem.

Papildus informāciju var iegūt sazinoties ar Ainaru Sīkli (tālr. 28694069, e-pasts: ainars.siklis@llkc.lv).

====
CITI PLĀNOTIE SEMINĀRI
@ PRIEKULE | 2019. gada 17. aprīlī (trešdien) plkst. 10:00 Priekules kultūras namā (Peldu iela 1, Priekule). Papildus informāciju var iegūt sazinoties ar Irinu Ginteri (tālr. 28310484, e-pasts: irina.gintere@llkc.lv).

@ GROBIŅA | 2019. gada 18. aprīlī (ceturtdien) plkst. 10:00 Robežnieku kultūras namā (Liepu iela 1a, Grobiņa). Seminārā tiks pievērsta uzmanība gan aktualitātēm, gan arī praktiskām lietām, kas saistītas ar darbinieku nodarbināšanu, darba drošību, kā arī juridiskām lietām saistībā ar sadarbības līgumu sastādīšanu un sniegtas atbildes uz jums aktuāliem jautājumiem. Ja ir noteiktas situācijas un jautājumi, uz kuriem vēlaties saņemt atbildi semināra laikā, lūdzam iepriekš tos atsūtīt, lai var sagatavot pēc iespējas izsmeļošāku atbildi.

@ RUCAVAS NOVADS | 2019. gada 29. aprīlī (pirmdien).
& plkst. 11:00 RUCAVAS kultūras namā (Pagastmāja, Rucava, Rucavas novads).
AKTUALITĀTES - Lauku atbalsta dienesta aktualitātes saistībā ar platību maksājumiem un plānotiem projektu un investīciju pasākumiem. LAD KONSULTĀCIJAS EPS pieteikumu aizpildīšanā.
& plkst. 11:30 SIKŠŅU kultūras namā (Sikšņi, Dunika, Rucavas novads).
AKTUALITĀTES - Lauku atbalsta dienesta aktualitātes saistībā ar platību maksājumiem un plānotiem projektu un investīciju pasākumiem. LAD KONSULTĀCIJAS EPS pieteikumu aizpildīšanā.

Papildus informāciju var iegūt sazinoties ar Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Kontaktinformācija: 
Ainars Sīklis (tālr. 28694069, e-pasts: ainars.siklis@llkc.lv)
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: