Daugavpils | Diskusija - Par sadarbības iespējām ar AS “Rīgas Centrāltirgus”

Datums: 
12. Aprīlis, 2019

Latgales reģiona mājražotāji, amatnieki diskusijās ar Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centru, reģiona pašvaldībām kā būtiskāko attīstību ierobežojošo apstākli norāda ierobežotās iespējas produkciju piedāvāt tirgos ar nozīmīgu pirktspējas līmeni. Kā viens no sasniedzamākajiem lielajiem tirgiem tiek minēta Rīga, kur tikai nelliela daļa reģiona mājražotāju un amatnieku ir atraduši iespējas piedāvāt savu produkciju.
Lai apzināt iespējas Latgales mazajiem ražotājiem piedāvāt savu produkciju Rīgā, Rīgas centrāltirgus teritorijā, Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs sadarbībā ar Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centra Daugavpils biroju un Daugavpils novada domi šī gada 12.aprīlī aicina reģiona mājražotājus, amatniekus uz diskusiju par sadarbības iespējām ar AS Rīgas centrāltirgus tirdzniecības organizēšanas nodaļu.
Centrāltirgus piedāvā dažādas iespējas Latvijas ražotājiem, kā arī vēlas rīkot Novadu dienas sadarbībā ar plānošanas reģioniem, vietējām rīcības grupām un pašvaldībām.
Diskusijas mērķis:
• Popularizēt Latvijā audzētu un ražotu produkciju.
• Atbalstīt vietējos lauksaimniekus, ražotājus un amatniekus.
• Veidot un veicināt sadarbību ar Latvijas pašvaldībām.
• Veidot sadarbību ar dažādu Latvijas novadu tirgotājiem

Norises laiks – 2019.gada 12.aprīlis plkst 11:00
Norises vieta – Daugavpils, Sēlijas iela 25, Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs, 3.st. zāle.
Lūdzam iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pasta adresi jazeps.krukovskis@dnd.lv

Kontaktinformācija: 
Andris Kucins, LPR LUC vadītājs, tālr. 26599050
Reģions filtram: