"Dāvantirgus ar rozīnīti" Sabilē

Datums: 
20. Novembris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Sabile

Ziemassvētki ir priekpilni svētki - sniegs, dāvanas, dziesmas, mīļi cilvēki un labi vārdi. Lai šajos svētkos neapjuktu lielveikalu plauktos meklējot piemērotu dāvanu mīļajiem naudiņu veltītu jēgpilnām lietām, aicinām paskatīties tepat blakus, ko rada mūsu cilvēki.

Biedrība “Allnature” sadarbībā ar uzņēmu “Sarade” organizē unikālu izstādi - tirdziņu DĀVANTIRGUS ar ROZĪNĪTI.

Tajā būs iespēja iegādāties vairāk kā 7 000 unikālus, kvalitatīvus roku darinājumus. Sabiles un Kurzemes tuvākas un tālākas apkārtnes mākslinieki, dizaineri un amatnieki ir čakli strādājuši, lai pagatavotu mums visiem jaukas Ziemassvētku dāvanas - gleznas, jostas, sautējamos traukus, krūzes, svečturus, stilīgus adījumus - cimdus, cepures, šalles, lielus un mazus pinumus, preces bērniem - attīstošas rotaļlietas, krāsainas pidžammas, siltas cepures, dāvanas vīriešiem, metāla kalumus, koka izstrādājumus, dažādus gardumus, unikālus eglīšu rotājumus, apsveikumu kartītes un daudz ko citu.

DĀVANATIRGUS norisināsies Sabilē, radošajā mājā Rīgas ielā 34. Mūsu rūķi palīdzēs Jums sakomplektēt dāvanas un iesaiņot tās. Darbosies atpūtas stūrītis, būs iespēja piedalīties dažādās darbnīcās, pacienāties ar kafiju un baudīt mūziku un svētku noskaņu!

Tāpat svētku laikā būs dažādi pasākumi, koncerti.

DĀVANTIRGUS ar ROZĪNĪTI darba laiki:

T. C.Pk. Se. Sv 10:00- 20:00

P. O. – Slēgts

24., 25.,26.,27. Decembrī – Slēgts

Vairāk informācijas: Ieva – 25479582, davantirgus@gmail.com; Linda - 26369421

Kontaktinformācija: 
Ieva Lāce 25479582
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: