Liepāja | Līdz 10. oktobrim var pieteikties uz KBI oktobra mentoringa sesiju

Datums: 
10. Oktobris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubators (4.stāvs)

Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar kopstrādes biroju Coworking Liepaja aicina jaunuzņēmumus un ideju autorus uz bezmaksas mentoringa sesiju, lai individuālās sarunās pārrunāt sava biznesa izaicinājumus un neskaidrības ar pieredzējušiem Kurzemes reģiona uzņēmējiem.

Mentoringa sesijai ietvaros septiņi izvēlēti jaunie uzņēmēji tiks aicināti pārrunāt savus uzņēmējdarbības izaicinājumus un neskaidrības ar septiņiem pieredzējušiem uzņēmējiem un savu nozaru vadītājiem. Pasākumā katram no septiņiem jaunuzņēmumiem būs iespēja individuālā sarunā aprunāties ar katru no mentoriem. Pēc savstarpējas iepazīšanās un pirmreizējas ideju apmaiņas pasākuma pirmajā daļā, vakara otrajā daļā jaunuzņēmumu vadītājiem būs iespēja sev tīkamāko mentoru noķert uz garāku sarunu un viedokļu apmaiņu.

Mentoringa sesijā piedalīsies un jaunajiem uzņēmējiem palīdzēt centīsies tādi Kurzemes Biznesa inkubatora mentori, kā “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klastera” starptautisko projektu programmas vadītājs Martins Vidzenieks, “Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras” Kurzemes reģiona vadītājs Ralfs Minkevičs, “Liepājas Speciālās ekonomikas zonas” biznesa attīstības departamenta vadītājs Gatis Ginters, “Kurzemes Biznesa inkubatora” valdes priekšsēdētājs Salvis Roga, finanšu vadības konsultants un mitro salvešu ražotāja “iCotton” attīstības direktors Dmitrijs Kostojanskis, kā arī uzņēmējs, atpūtas kompleksa “Jūrnieka Ligzda” un sporta kluba “Royal Fitness” īpašnieks Aigars Laugalis.

Savu dalību Kurzemes Biznesa inkubatora mentoringa sesijai iespējams pieteikt līdz 2018. gada 10. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu: https://goo.gl/forms/P3gLx5P18va2yUu03

Dalībai mentoringa sesijā tiks apstiprinātas septiņas jaunuzņēmumu komandas.

--
Kurzemes Biznesa inkubatora un kopstrādes biroja Coworking Liepaja citi plānotie pasākumi Liepājā:
* Līdz 14. oktobrim var pieteikties - Kurzemes reģiona Start Up uzņēmumi un ideju autori aicināti pieteikties privāto investīciju piesaistes rudens etapam.
* 16. oktobrī - tikšanās "Kā attīstīt uzņēmumu paralēli pilnveidojot sevi!"
* 29. oktobrī - Coworking Liepaja sadarbībā ar Kurzemes Biznesa inkubatoru rīko jauna formāta tikšanos uzņēmējiem un ideju autoriem, pasaulē lielu popularitāti ieguvušo neveiksmju rezultātā gūto atziņu stāstu vakaru.

Informācija par citiem pasākumiem un seko jaunumiem var mājas lapās:
@ https://www.facebook.com/KBinkubators
@ https://www.facebook.com/CoworkingLiepaja

Kontaktinformācija: 
www.kbi.lv
Reģions filtram: