Turpinās pieteikšanās finansējuma saņemšanai remigrantu biznesa ideju realizācijai

Datums: 
24. Augusts, 2018 līdz 25. Septembris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Daugavpils

Vēl līdz šī gada 25. septembrim Latgales plānošanas reģiona remigrantiem ir iespēja pieteikt savu biznesa ideju uzņēmējdarbības projektu konkursam saimnieciskās darbības uzsākšanai, īstenošanai un attīstībai Latgalē.

Pieteikties grantam var persona, kas bija izdeklarējusies no valsts vismaz trīs gadus un ir atgriezusies Latvijā ne agrāk kā pirms gada. Par dzīves vietas maiņu ir uzskatāms deklarēšanās brīdis.

Kopējais pasākuma finansējums Latgales plānošanas reģionā sastāda 36 000 EUR un viena projekta maksimālais līdzfinansējums ir 9 000 EUR, pieteicēja ieguldījums sastāda vismaz pusi no pieprasītā līdzfinansējuma.
Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš ir no 2018. gada 24.augusta līdz 2018. gada 25. septembra plkst. 17:00 (ieskaitot).

Pieteikumus var iesniegt:
• klātienē Latgales plānošanas reģiona Daugavpils birojā Saules ielā 15, Daugavpilī, darba dienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00;
• nosūtot pa pastu (ierakstītā vēstulē) uz adresi Saules iela 15, Daugavpils, LV-5401 (nodrošinot pieteikuma saņemšanu līdz norādītajam projektu iesniegšanas beigu termiņam);
• nosūtot uz elektroniskā pasta adresi pasts@lpr.gov.lv (noformētu elektroniskā dokumenta veidā).

Ar konkursa nolikumu var iepazīties un pieteikšanās dokumentus lejuplādēt Latgales plānošanas reģiona mājas lapā www.lpr.gov.lv sadaļā “Remigrācija”

Jautājumus par projekta sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt uz e-pastu pasts@lpr.gov.lv vai zvanot pa tālruni 65423801.
“Atgriešanās grantu” konkurss tiek rīkots Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pilotprojekta “Reģionālais koordinators reemigrācijas veicināšanai” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Andris Kucins, tālr. 65423801, e-pasts: andris.kucins@lpr.gov.lv
Reģions filtram: