Liepāja | 8. februāris - neformāla ikmēneša tikšanos biznesa uzsācējiem. Šajā reizē tikšanās ar Liepājas teātra vadītāju Herbertu Laukšteinu

Datums: 
8. Februāris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubatora telpas (276. kabinets)

Š.g. 8. februārī, pulksten 18:00 Kurzemes Biznesa inkubators rīko neformālu ikmēneša tikšanos biznesa uzsācējiem, šajā mēnesī tikšanās ar Liepājas teātra vadītāju Herbertu Laukšteinu.

Herberts Laukšteins dzimis Mērsragā, mācījies Rīgas Lietišķajā mākslas vidusskolā, dekoratoru nodaļā, un paralēli piepelnījies Jaunatnes teātrī, scenogrāfa Marka Kitajeva darbnīcā – veidojot logos reklāmas un līmējot maketus. Studiju laikos šobrīdējais Liepājas Teātra direktors iemēģinājis roku mazajā biznesā par sudraba pieclatniekiem pērkot košļeņu blokus un pēc tam pa vienai paciņai tirgojot tālāk.

1989. gadā beidzis Valsts Teātra mākslas institūtu (GITIS) Maskavā, kur ieguvis kino un teātra režisora diplomu. Pēc atgriešanās Latvijā bijis divu Liepājas teātra aktierkursu - 4. un 5. studijas mākslinieciskais vadītājs.

Pēc aiziešanas no Liepājas teātra 11 gadus strādājis "Wrigley Scandinavia AB" par pārstāvniecības un tirdzniecības vadītāju Latvijā, vēlāk par "UAB Wrigley Baltics" Baltijas valstu reģionālo menedžeri un Latvijas filiāles vadītāju.

Herberta Laukšteina atgriešanās Liepājā notika pēc tam, kad 2008. gada oktobrī Liepājas Kultūras pārvalde izsludināja pretendentu atlasi uz Liepājas teātra direktora amatu, kurā par labāko starp 11 kandidātiem tika atzīts tieši Herberts Laukšteins.

Par to kā spēt vadīt vairāku desmitu cilvēku lielu komandu un tajā pat laikā nezaudēt sevi kā mākslinieku pastāstīs Herberts Laukšteins.

Tikšanās notiks 8. februārī plkst. 18:00, Liepājā, Kurzemes Biznesa inkubatora telpās Pļavu ielā 17, 276. telpā.
Dalība seminārā: bezmaksas!
Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 7. februārim sūtot pieteikumu uz e-pastu: jekaterina@kbi.lv.
Dalībnieku skaits ierobežots!

Kurzemes Biznesa inkubators reizi mēnesī rīko pasākumu, kur neformālā gaisotnē tiek runāts par būtiskiem uzņēmējdarbības pamata elementiem, aicināts piedalīties ikviens, kurš savu nākotni vai ikdienu saista ar uzņēmējdarbību.

Informācija par citām Kurzemes Biznesa inkubatora pakalpojumiem un aktualitātēm ir pieejama mājas lapā - www.kbi.lv

Kontaktinformācija: 
Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 7. februārim sūtot pieteikumu uz e-pastu: jekaterina@kbi.lv
Reģions filtram: