Aicina pieteikties uzņēmējus dalībai "Uzņēmēju dienās Latgalē 2017"

Datums: 
15. Septembris, 2017 līdz 16. Septembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Daugavpils

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā arDaugavpils pilsētas domi un Latgales Plānošanas reģionu aicina pieteikties uzņēmējus dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2017”, kas notiks 15. un 16. septembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā, Daugavpilī, Stadiona ielā 1.
Jau tradicionāli gada reģionālās uzņēmēju izstādes noslēdzas ar “Uzņēmēju dienām Latgalē 2017”, kasšogadnotiks Daugavpilī. Pagājušajā gadā kuplu dalībnieku un apmeklētāju skaitu pulcēja pasākums Rēzeknē, kas norisinājāsLatgales vēstniecībā GORS, kura neapšaubāmi izstādei piešķīra īpašu un neatkārtojamu atmosfēru. Turpinot ievērot reģionālo principu un pasākumu vienu gadu rīkojot Rēzeknē, otru – Daugavpilī, šogad izstāde atgriežas Daugavpilī vēl vērienīgāka un interesantāka. Tādā veidā uzņēmējiem ar saviem sasniegumiem un piedāvājumiem ir iespēja iepazīstināt plašu apmeklētāju auditoriju visā Latgales reģionā.
Arī šogad “Uzņēmēju dienu Latgalē” programmā plānota izstāde, biznesa forums, kultūras programma un Latvijas Labuma degustācijas. Izstādē uzņēmējiem būs iespēja parādīt apmeklētājiem gan savus jaunākos ražojumus, gan iepazīstināt ar plašo pakalpojumu klāstu. Biznesa foruma laikā būs iespēja iegūt noderīgu informāciju par tādiem uzņēmējiem aktuālajiem jautājumiem kā eksporta garantijas sadarbībā ar ALTUM, uzņēmējdarbības efektivitātes celšana un Latgales reģiona attīstības perspektīvas. Uzņēmējus aicinām izmantot tīklošanās iespēju, tiekoties ar citiem reģiona uzņēmējiem, valsts un pašvaldību amatpersonāmpasākuma laikā.
Pasākuma apmeklētājus priecēs Latgales novadu stendi arkatram novadam raksturīgajiem produktiem, pakalpojumiem untūrisma informāciju, kā arīLatgales reģiona un visas Latvijas uzņēmēju jaunākaispiedāvājums. Pie hallesbūs iespēja baudīt un iegādāties Latgalei raksturīgos gardumus mājražotāju un amatnieku gadatirgū, kā arī degustēt daudzveidīgo Latvijas ražotāju produkciju Latvijas Labuma degustācijās.

Kontaktinformācija: 
Ilze Brice, tālr. 29141693, e-pasts: ilze.brice@chamber.lv
Reģions filtram: