Jūrmalā, Dubultu prospektā 4, biedrība "Partnerība laukiem un jūrai" aicina uz informatīvo semināru “Atbalsts uzņēmējdarbībai”

Datums: 
19. Janvāris, 2017

Biedrība "Partnerība laukiem un jūrai" izsludinājusi projektu konkursu pieņemšanas 3.kārtu uzņēmējdarbības projektiem no 13.02.-13.03.2017. un 19.janvārī plkst.14.30 aicina uz informatīvo semināru “Atbalsts uzņēmējdarbībai” Jūrmalā, Dubultu prospektā 4. Semināru rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi un finanšu institūciju ALTUM. Seminārā aicināti piedalīties visi tie, kuriem ir interese par to, kas ir inkubators un kā tas var palīdzēt idejai izaugt par pelnošu biznesu, kā arī, kas ir programma LEADER un kāda finansiāla atbalsta iespējas tā sniedz Tukuma, Engures un Jūrmalas reģiona uzņēmējiem. Seminārā uzstāsies Jūrmalas biznesa inkubatora vadītājs, LIAA Rihards Zariņš, "Partnerības Laukiem un jūrai" administratīvā vadītāja Ilze Turka, biedrības "ZINIS" vadītāja Vita Brakovska, ALTUM Rīgas reģionālā centra vadītāja Agrita Vagoliņa, Jūrmalas pilsētas dome.

Kontaktinformācija: 
Biedrības "Laukiem un jūrai" administratīvā vadītāja Ilze Turka, ilze.turka@plj.lv vai 29528441; Liāna Aniņa Jūrmalas biznesa inkubatora vecākā projektu vadītāja,Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra +371 2975067
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
jurmalas_1901_programma.pdf417.91 KB
Reģions filtram: