Miķeļtirgus Jaunpilī

Datums: 
25. Septembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Jaunpils

“Miķeļam gaili kavu deviņiemi cekuliem,
Lai tas man, jaunu gadu rudzus, miežus audzināja.” (L.t.dz.)

Jau otro gadu pēc kārtas Jaunpilī, Miķeļdienai veltītais gadatirgus “Miķeļtirgus” norisināsies Jaunpils pils laukumā. 25. septembrī plkst. 11:00 ikviens novada iedzīvotājs, ciemiņš vai tikai nejaušo iemaldījies ceļinieks ir laipni gaidīts un projām netiks dzīts. Visa gadatirgus laikā notiks plaša tirgošanās, būs visdažādākie stādi, mājražojumi, amatnieku darinājumi un citas saimniecībā noderīgas lietas. Piedalīties aicināti visi gan pirkt, gan pārdot gribētāji.

Tirgotājiem pieteikties pie Velgas – t. 28301408 Tāpat kā pagājušajā gadā arī šogad gadatirgus laikā Miķelis lielāko dārzeni meklēs un ikkatram gribētājam gan lielam, gan mazam būs iespēja pieteikt savu lielāko dārzeni uz lielāko rudens dārzeņu svēršanu.

Lielās rudens veltas lūdzam iesniegt līdz plkst. 11:00 un pieteikties pie Dzidras Krastiņas pa tāl. 29199878. Gadatirgus laikā par mazajiem apmeklētājiem vienmēr tiek padomāts un arī šogad rīkotāji būs sarūpējuši aktivitātes bērniem, bet kādas tās būs, to gan katram vajadzēs uzzināt pašam ierodieties un piedaloties lustīgajā gadatirgū. Lai arī vecākiem un citiem apmeklētājiem viesošanās būtu interesantāka un ar nelielu kultūras piedevu, tad Jaunpils kultūras nams ir sagatavojusi patiešām interesantu, kultūras programmu, kura savu startu uzsāks jau plkst. 11:00, līdz ar gadatirgus sākšanos.

Gaidīsim ciemos, uz tikšanos Miķeļtirgū!"

Kontaktinformācija: 
t. 28301408
Reģions filtram: