Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības uzsākšanai un veicināšanai – Informatīvā diena Kuldīgā

Datums: 
21. Jūlijs, 2016
Vieta: 
Kuldīgas attīstības aģentūra 2. stāvā

„SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” Kuldīgas nodaļa aicina jauniešus iesaistīties Valsts Lauku tīkla pasākumā „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai.”
Pasākuma mērķis ir atbalstīt gados jaunu (līdz 40 gadiem) cilvēku uzņēmējdarbības uzsākšanu lauku teritorijās.

Tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 18 līdz 40 gadiem, neatkarīgi no izglītības(nevajag lauksaimniecības) un darba pieredzes, kuri vēlas mācīties un uzsākt vai attīstīt savu ideju lauku attīstībā vai tās sabiedriskās dzīves pilnveidošanā. Galvenais ir laba ideja. Jaunieši tiks apmācīti apzināt ideju, analizēt to, izstrādāt attīstības plānu.

Pasākums tiks iedalīts vairākos posmos: informatīvā diena, 5 mācību dienas, individuālā sadarbība un konkurss „Laukiem būt” ar naudas balvām. Mācības noslēdzot katram jaunietim jāizstrādā rīcības plāns un tas jāprezentē, kura rezultātā dalībnieks saņem sertifikātu par programmas apgūšanu.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Aicinām jauniešus uz Informatīvā diena notiks 2016. gada 21. jūlijā plkst. 10.00, Pilsētas laukumā 3, Kuldīgas attīstības aģentūras telpās.

Pieteikties līdz 2016. gada 18. jūlijam pie Lindas Dūdiņas-Hoieres pa tālr.29147935 vai 63323448, e-pasts: linda.dudina@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Linda Dūdiņa-Hoiere, mob.t. 29147935, e-pasts: linda.dudina@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
2.p.jauniesi_lektoru_lapa_2016_1.doc90 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: