Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas

Datums: 
8. Jūlijs, 2016 līdz 9. Jūlijs, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Balvi

8. un 9.jūlijā Balvu,Viļakas, Rugāju un Baltinavas novados norisināsies otrās Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas.
Piektdien, 8. jūlijā plkst. 10 Ziemeļlatgales uzņēmēji pulcēsies Balvos, Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā uz semināru par uzņēmējiem aktuālām tēmām.
No plkst. 13 līdz 17 Balvos, Baltinavā un Rugājos dažādos vietējos uzņēmumos notiks Atvērto durvju diena, kad ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar to darbību un sniegtajiem pakalpojumiem vai ražoto produkciju.
Plkst. 13 Viļakas novada Šķilbēnu pagasta zemnieku saimniecībā “Kotiņi” Ziemeļlatgales lauksaimnieki un citi interesenti tiek aicināti uz prezentāciju “Inovatīvas tehnoloģijas lauksaimniecībā” un iepazīšanos ar z/s “Kotiņi” darbību.
Sestdien, 9. jūlijā no plkst. 9 līdz 13 Balvu pilsētas parkā norisināsies Lielais mājražotāju un amatnieku tirgus, kurā aicināti piedalīties gan Ziemeļlatgales mājražotāji, zemnieki un amatnieki, gan arī jebkurš cits uzņēmums ar Latvijā ražotu preci. Tāpat aicinām piedalīties uzņēmumus ar savām prezentācijām, degustācijām u.c. “dižošanos” tirgus laikā. Tirgus norisi papildinās kultūras programma ar Ziemeļlatgales novadu kultūras kolektīvu un viesu priekšnesumiem. Uzņēmumiem dalība tirgū jāpiesaka līdz 6.07., aizpildot anketu šeit, zvanot 29272948, 26461435 vai rakstot biznesacentrs@balvi.lv.
No plkst. 10 līdz 12 Viļakas pilsētas uzņēmumos būs Atvērto durvju diena, savukārt pie Viļakas pilsētas estrādes no plkst. 11 līdz 13 viesosies retro motociklu braucēji pasākuma “Ziemeļlatgales retrorallijs 10” ietvaros. No plkst. 13 līdz 17 pie estrādes norisināsies Latvijas spēkavīru čempionāta 2. posms, ka arī meistardarbnīcas bērniem (ādas apstrāde, filcēšana, motocikla krāsošana, floristikas meistarklase u. c.).
Dienas noslēgumā plkst. 19 ikviens tiek aicināts uz koncertu un zaļumballi ar grupu “Galaktika”. Viļakas pilsētas estrādē. Ieeja pasākumā bez maksas.
Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas rīko Balvu novada pašvaldības aģentūra “Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs” sadarbībā ar Viļakas, Rugāju un Baltinavas novadu pašvaldībām.

Kontaktinformācija: 
29272948, 26461435, biznesacentrs@balvi.lv.
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_08_09_07_2016.pdf396.11 KB
Reģions filtram: