Zaļais tirgus Līgatnē

Datums: 
24. Aprīlis, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Līgatne

Dzīvosim zaļi! Līgatnē kopā ar pavasari atgriežas Zaļais tirdziņš.
Sezonas atklāšana Līgatnē notiks 24. aprīlī, kad tirgus laukumā jau no pulksten 10:00 pulcēsies zemnieki un mājražotāji.

Pirmo reizi tirgū būs iespēja iegādāties Līgatnes skolēnu mājražojumus. Tos no pulksten 12:00 tirgos paši audzēkņi. Atbalstām mazos uzņēmējus!
Ap šo laiku sāks darboties arī floristes Dainas Birnes vadītā “ Zaļā meža darbnīca”. Te no sūnām un citiem materiāliem būs iespēja pagatavot kādu meža mošķi.
Īpašais pasākuma viesis būs Signe Turauska ar “ Noras grozu”. Šoreiz viņa rādīs, kā no zālēm un nezālēm pagatavot garšīgus un veselīgus kokteiļus.
Tirgū darbosies maiņas punkts “Andele Mandele” , kur savu augu, apģērbu vai mājsaimniecībā noderīgu lietu varēsiet iemainīt pret citu, jums noderīgāku.
Tirgus dienā būs iespēja arī iepazīt jaunos talantus Samantu Samarinu un Moniku Akmentiņu, kas vadīs tiešraidi no tirgus laukuma “ Kā apēst nezāli”.
Parādīt citiem savu veiklību un tikt pie kādas kārotas mantas varēs tas, kas spēs uzrāpties Umurkumurā, bet par muzikālo noskaņojumu rūpēsies dīdžejs Ingus K.

Kontaktinformācija: 
29346946
Reģions filtram: