Aicinām pieteikties dalībai seminārā “SADARBĪBAS VEICINĀŠANA STARP MAZO PĀRTIKAS RAŽOTĀJU UN HORECA SEKTORU”

Datums: 
15. Septembris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Kuldīgas Jauniešu māja
Nozare: 
Lauksaimnieku Organizāciju Sadarbības Padome (LOSP) sadarbībā ar lauku tūrisma asociāciju "Lauku ceļotājs" un SIA „Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs” projekta “Baltic Sea Food ” ietvaros organizē semināru/ darba grupu lauksaimniekiem, pārtikas ražotājiem, mājražotājiem, vietējās pārtikas izplatītājiem un HORECA pārstāvjiem SADARBĪBAS VEICINĀŠANA STARP MAZO PĀRTIKAS RAŽOTĀJU UN HORECA SEKTORU ”.
 
Semināra mērķis: veicināt izpratni un raisīt dialogu starp mazajiem pārtikas ražotājiem un ēdināšanas sektora uzņēmumiem (HORECA) par to, kas abām pusēm būtu jāzina, lai veidotos veiksmīga sadarbība. Dalībnieki arī uzzinās par pašmāju un citu valstu labajiem piemēriem, kā arī saņems rokasgrāmatu ar ieteikumiem B2B modeļa veidošanai un attīstībai.
 
Semināra norises vieta un laiks: 15. septembrī, 9:30, Kuldīgā, Kuldīgas Jauniešu mājā, Jelgavas ielā 26.  Auto ieteicams novietot pie Kuldīgas kultūras centra. Semināra plānotais ilgums ne vairāk kā 2.5 stundas.
 
Pieteikšanās: semināra dalībnieku skaits ir ierobežots (ne vairāk kā 30 dalībnieki). Pieteikties semināram var aizpildot anketu elektroniski (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdv6_Fxpi6-FoMD296uZvwqM9P7AcjrTA2NYK9v4BQFuCCRVg/viewform?usp=sf_link).
 
Dalība seminārā ir bezmaksas.
 
Kontaktinformācija: 
Agnese Radžele-Šulce, agnese.radzele@llkc.lv, 26383067
Pielikums: 
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: