Maizes un konditorejas gatavošanas tehnoloģijas

Datums: 
27. Novembris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Brīvdienu māja Bemberi
Nozare: 

Sākums plkst.13.00
Mājražotāji un citi interesenti aicināti LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultātes profesores Daigas Kunkulbergas vadībā apgūt maizes un konditorejas gatavošanas tehnoloģijas, kā arī uzzināt par pārtikas iepakojumiem un to pielietošanu konkrētiem produktiem.
Savukārt mājražotāja Marika Grīslīte praktiski demonstrēs bezglutēna cepumu pagatavošanu pēc savas receptes.

Brīvdienu mājas Bemberi atrašanās vieta kartē https://www.booking.com/hotel/lv/bemberi.lv.html#map_opened

Kontaktinformācija: 
Raimonda Ribikauska, tel. 26316459, e pasts:raimonda.ribikauska@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_maizes_tehnologijas.pdf49.75 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: