Tiešraides pasākums “Latgales diena”!

Datums: 
10. Novembris, 2021
Vieta: 
Latgales vēstniecība GORS

2021.gada gada 10.novembrī Latgales plānošanas reģions (LPR) no plkst. 15.00 līdz 18.00 rīko iedvesmojošu tiešraides pasākumu “Latgales diena”, kas norisināsies no Latgales vēstniecības “Gors” ar retranslāciju DELFI Live un LPR Facebook lapā.

“Latgales diena” ir pasākums, kas veltīts Latgales reģiona uzņēmējdarbības aktivizēšanai un attīstībai, Latgales pārstāvniecības darbības popularizēšanai, kā arī vietējo uzņēmēju piedāvāto iespēju un Latgales kā tūrisma galamērķa prezentēšanai.

10.novembrī “Latgales dienas” apmeklētājus virtuālā ceļojumā ar humora piedevu vedīs pazīstamais latgaliešu influenceris Lauris Zalāns un šarmantā pasākuma vadītāja Diāna Zirniņa, ar video prezentāciju palīdzību izstāstot stāstus par vairāk nekā 40 vietējiem uzņēmējiem, mājražotājiem un amatniekiem, veidojot interesantas reportāžas no tūrisma un uzņēmējdarbības vietām Latgalē, kā arī atklājot uzņēmēju veiksmes stāstu formulas. Tiešraides pasākuma laikā skatītājus priecēs populāru mākslinieku uzstāšanās, uzņēmēju paraugdemonstrējumi un saistošas meistarklases. Pasākums noslēgsies ar Latgales uzņēmējdarbības centra rīkotā konkursa “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2021” uzvarētāju sumināšanu.

Apciemo Latgali virtuāli – atklāj unikālas atpūtas vietas, īpašus lauku labumus un labsajūtas piedāvājumus, saskati izaugsmes iespējas biznesam un plāno neaizmirstamus piedzīvojumus Latgalē kopā ar ģimeni!

Pasākums tiek rīkots Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2014.-2021.gada perioda programmas “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” atbalstītā projekta ”Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Latgales plānošanas reģionā” ietvaros.

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par “Latgales dienas” norisi LPR interneta vietnē www.lpr.gov.lv un projekta Facebook lapā www.facebook.com/UAPLatgale. Pasākums notiks atbilstoši MK 09.06.2020. noteikumiem Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”.

Kontaktinformācija: 
Latgales plānošanas reģions, mob.t. 29957750, e-pasts: uap.latgale@lpr.gov.lv
Reģions filtram: