Zemnieku vakara tirdziņš Daugavpilī

Datums: 
21. Jūlijs, 2021
Reģions: 

Darbojas zemnieku vakara tirdziņš

Daugavpilī darbojas zemnieku vakara tirdziņš, kas gaida apmeklētājus katru trešdienu un piektdienu no pulksten 16.00 līdz 20.00 Alejas ielā Daugavpilī, posmā starp Maizes un Kandavas ielu.

Tirdziņā var iegādāties gaļas izstrādājumus, mājas kūpinājumus, amatniecības izstrādājumus, dārzeņus, augļus, ogas, zaļumus un stādus.

Tirgotājiem tirgos un ielu tirdzniecībā jāievēro tādas pašas prasības, kā pārējiem tirdzniecības dalībniekiem, proti, tirdzniecības vietā redzamā vietā (vismaz pie kases) ir jāizvieto skaidri salasāma norāde apmeklētājiem būt sociāli atbildīgiem un kases zonā ievērot 2 metru distanci no rindā priekšā stāvošā apmeklētāja. Tāpat tirgotāji ir aicināti iespēju robežās īstenot arī citus pasākumus cilvēku plūsmas ierobežošanai tirdzniecības vietās, kas veicinātu Veselības ministrijas rekomendāciju ievērošanu attiecībā uz Covid-19 vīrusa izplatības ierobežošanu, kā arī sekojot līdzi Ekonomikas ministrijas mājaslapā publicētajām rekomendācijām.

Iesniegt dokumentus atļauju saņemšanai tirdzniecībai Zemnieku vakara tirdziņā var, iepriekš piesakot apmeklējumu pa tālruni 65422284.

Kontaktinformācija: 
65422284
Reģions filtram: