Liepāja | 24. janvāris | Finanšu pratības treniņš ar Ilgvaru Skrīveru

Datums: 
24. Janvāris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Coworking Liepaja

Kad: ceturtdiena, 24, janvāris
Kur: Coworking Liepaja, Vecajā Ostmalā 24, 4. stāvā

Kāpēc šodien tik aktuāls ir temats “finanšu pratība” ? Kas ir šīs prasmes, kas ved uz finansiālo stabilitāti un neatkarību?
Dzirdot vārdus finanses vienmēr Dabiski rodas jautājumi - Ko un kā darīt? Ar ko sākt? Kā rīkoties pareizāk? Kā pelnīt vairāk?

Ja arī Tu ikdienā saskaries ar šīm pārdomām un esi izaicinājis sevi rast atbildes uz šiem jautājumiem - tad šis finanšu pratības treniņš ir domāts tieši Tev.
Tā ir lieliska iespēja iegūt zināšanas par finansēm, kuras skolā vai augstskolā nemāca! Iegūt prasmes, kuras vajadzīgas, lai būtu veiksmīgs uzņēmējs, vai vienkārši prastu pareizi rīkoties ar savām finansēm.

Ja esi gatavs pieņemt izaicinājumu pacelt savu finanšu pratību jaunā līmenī, aicinām Tevi ceturtdien, 24. janvārī, plkst. 18:00- 19:30 uz Coworking Liepaja, Liepājā, Vecajā Ostmalā 24, 4. stāvā, kur uzņēmējs, finanšu konsultants, bijušais "Norvik Bankas" Kurzemes reģiona vadītājs Ilgvars Skrīvers Tev pastāstīs, kā izvirzīt un īstenot savus peļņas mērķus.

Finanšu pratības treniņā Tu uzzināsi, kādas ir Tavas iespējas un finansiālais potenciāls, kādi ir naudas likumi, ko darīt un kā sākt savu finanšu pārvaldi.

Reģistrācija: https://goo.gl/forms/bJZkTkmsciepULP62

Dalības maksa 10 EUR

Seko jaunumiem: https://www.facebook.com/CoworkingLiepaja

Kontaktinformācija: 
Coworking Liepaja
Reģions filtram: