Mājražotāju tirdziņš “Lobs lobam” Audriņos

Datums: 
13. Oktobris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Audriņu pagasta Tautas nams

Ikviens interesents tiek aicināts apmeklēt Veselības veicināšanas dienu 13. oktobrī plkst. 10.00 Audriņu pagasta Tautas namā. Pasākuma laikā trīs sertificēti speciālisti – ginekologs, uztura speciālists un pediatrs – bez maksas lasīs lekcijas un sniegs atbildes uz pasākuma apmeklētāju jautājumiem. Speciālisti savās lekcijās sniegs informāciju par veselīga dzīvesveida veicināšanas nozīmi un par iespējamām sekām, ignorējot veselīgā dzīvesveida paradumus.

Sertificēta ginekoloģe Aija Krišāne sniegs informāciju par norisēm sievietes reproduktīvajā sistēmā jebkurā vecumā, kontracepcijas veidiem, ģimenes plānošanu un grūtniecību, ginekoloģisko slimību cēloņiem, sekām un iespējamajiem profilakses pasākumiem (valsts skrīningprogrammas).

Sertificēta uztura speciāliste Maija Ceruka savā lekcijā stāstīs par veselīgu uzturu kā slimību profilakses un labsajūtas pamatu, proti, kā pagatavot ēdienu, lai saglabātu tā uzturvērtību, uzlabotu savu pašsajūtu, nostiprinātu imunitāti, samazinātu risku saslimt ar sirds, kuņģa, aknu, nieru u.c. slimībām, kliedēs mītus un aizspriedumus par ēšanas paradumiem un neveselīgiem pārtikas produktiem.

Sertificēta pediatre Jeļena Danilova lasīs lekciju par bērna veselīgu augšanu, fizioloģisko un psiholoģisko attīstību, pasargāšanu no slimībām, traumām, veselīga dzīvesveida paradumiem, to veidošanu dažādos bērnu vecuma posmos.

Pasākuma norises laikā darbosies mājražotāju tirdziņš “Lobs lobam”.

Kontaktinformācija: 
Artūrs Šķesters, tel.29364196, epasts:arturs.skesters@llkc.lv
Reģions filtram: