LLKC Gulbenes nodaļas mācības jauniešiem "Tu vari vairāk" informatīvā diena

Datums: 
10. Jūnijs, 2015
Vieta: 
Gulbenes bibliotēka

SIA LLKC Gulbenes nodaļa jau otro gadu rīko mācības jauniešiem Valsts Lauku tīkla aktivitātē „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”, Interaktīvā programma "Tu vari vairāk".

Tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 18 līdz 30 gadiem, kuri vēlas mācīties un uzsākt vai attīstīt savu uzņēmējdarbību laukos, kā arī darboties lauku attīstībā vai tās sabiedriskās dzīves pilnveidošanā, īstenojot savas idejas.
Jaunieši tiek aicināti 10.jūnijā plkst. 10.00 Gulbenes bibliotēkā, 2.stāva zālē O.Kalpaka ielā 60a, Gulbenē, uz informatīvo dienu.
Pasākuma laikā jaunieši iegūs zināšanas par uzņēmuma veidošanu, iesaistīšanos lauku uzņēmējdarbībā un sabiedriskajā dzīvē. Pasākuma ietvaros jaunieši tiks apmācīti apzināt ideju, to analizēt, izstrādāt attīstības plānu, tiks informēti par iespējām piesaistīt ES Lauku attīstības programmas finansējumu.
Katrs jaunietis vienkāršotā veidā izstrādās savas idejas biznesa plānu. Pēc biznesa plāna izstrādāšanas jaunietis saņem sertifikātu par programmas apgūšanu.
Pasākums iedalīts vairākos posmos: informatīvā diena, piecas mācību dienas, individuālā sadarbība un konkurss ar naudas balvām.
Dalība Pasākumā ir bezmaksas.
Sīkāka informācija par pasākumu pa tālruni 29465820 (Aija) vai SIA LLKC Gulbenes birojā, Ozolu ielā 1, Gulbenē

Kontaktinformācija: 
29465820
Pielikums: 
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: