Seminārs „Vietējo produktu mārketings”

Datums: 
12. Septembris, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Rēzeknes novada domes mazā zāle (1.stāvs)

Norvēģijas finanšu instrumenta līdzfinansētās programmas „Kapacitātes stiprināšana un institucionālā sadarbība starp Latvijas un Norvēģijas valsts institūcijām, vietējām un reģionālām iestādēm” projekts „Reģionālās politikas aktivitāšu īstenošana Latvijā un reģionālās attīstības pasākumu izstrāde”

Semināra programma ietver informāciju vispārīgu situācijas raksturojumu par Mājražošanu Latvijā, dažādiem mītiem un patiesībām par šo nozari kā arī par dažādām vietējo produktu atbalsta sistēmām kā arī ieskatu Vietējo pārtikas ķēžu darbībā. Programma paredz dalībniekiem iespēja uzzināt par to, kā organizējams tirgus un kā veicama tā vadīšana.

Apmācības ietver informāciju par jaunu produktu un tā dzīves ciklu. Apmācību programma paredz arī informāciju kā piedāvāt degustācijai un pārdot vietējos produktu. Tiks sniegta informācijas par tirgus izpēti un produkta virzīšanu tirgū, iepakojumu un produkta pasniegšanas veidiem. Svarīga sadaļa būs veltīta pārdošanas iemaņām un tirdzniecības izplatīšanas kanāliem un tirdzniecības procesam. 

Vairāk informācijas un pieteikšanās anketa pielikumā.