08.04.2022. Tiešsaistē / “Iespējas un izaicinājumi projekta 19-00-A01612-00007 "Ekonomiski pamatota sūkalu pārstrāde jaunajiem produktiem un lopbarībai” tā īstenošanas laikā

Datums: 
8. Aprīlis, 2022
Nozare: 

“Aicinām piedalīties noslēguma seminārā “Iespējas un izaicinājumi projekta 19-00-A01612-00007 “Ekonomiski pamatota sūkalu pārstrāde jaunajiem produktiem un lopbarībai” tā īstenošanas laikā”.

Semināra laikā būs iespējams uzzināt, kā projektā izvirzītos uzdevumus saistībā ar sūkalām kā piena pārstrādes blakusproduktu, īstenoja pētnieki (LLU), lauksaimniecības produkcijas pārstrādātājs (Jaunpils Pienotava), lauksaimniecības produkcijas primārais ražotājs (Latvi Dan Agro), gan arī iesaistītās zemnieku saimniecības (ZS Ruķi un ZS Talči).

Aicinām piedalīties visus nozarē iesaistītos, kā arī vienkārši interesentus, jo līdz šim sūkalu izmantošana un to vērtība bieži nav tikusi pienācīgi novērtēta un līdz galam izmantota. Semināra noslēgumā būs unikāla iespēja uzdot interesējošus jautājumus gan LLU vadošajiem pētniekiem, gan zemniekiem un ražotājiem, kas ideju iedzīvināja dzīvē praktiski.

Pieteikšanās:

https://www.llu.lv/lv/pieteikums-sukalas 

 

 

Kontaktinformācija: 
Ilze Vīķe, e-pasts: ilze.vike@llu.lv vai tālrunis 63005640
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: