Mājas kafejnīcas dienas 'Klimpas un ķiļķēni'

Datums: 
25. Septembris, 2021 līdz 26. Septembris, 2021
Vieta: 
Amatas novads
Nozare: 

Amatas novada, Skujenes pagasta zemnieku saimniecība 'Indrāni' aicina interesentus uz mājas kafejnīcas dienām savā saimniecībā.
Kā par sevi saka paši saimnieki - bioloģiski sertificētā saimniecībā viss top 'No sēkliņas dobē līdz pilniem groziem pagrabā, no ogu nosēta ciņa purvā līdz virumam burciņā. Indrānos tapušas tādas receptes, kā nekur citur pasaulē - sarkanā āboliņa marmelāde, liepziedu konfektes šokolādē, viršu sīrups, kumelīšu kvass un vēl, un vēl'.

Arī mājas kafejnīcas dienās 25.09.un 26.09.2021. (laikā no p.11:00 - 22:00) visi tiks cienāti ar pašu audzētiem un gatavotiem gardumiem.
Ēdienkarte:
Zupa - Lielie gaļas bambāļi ar mazajiem kviešu bimbuļiem buljonā un rupmaiz's ņuka (Buljons ar frikadelēm un taukos ceptām klimpiņām).
Otrais ēdiens - Sālīts gurķis uz miltaina siera cepeša treknā zostē (mājas siera šnicele ar mājas majonēzi, sālītu gurķi un dārzeņiem) vai
Kviešu tītenis ar dārzājiem smāķī un bišķ' cuciņ'; Veģetāriešiem - kviešu tītenis ar dārzājiem un tintenēm (Tortiļa ar dārzeņiem un maltu gaļu vai sēnēm).
Saldēdiens - Piena lāsteka ar puķu marmelādi auzu brunčos (Saldējums ar marmelādi un auzu pārslām).
Uzdzeramais - Augļūdens (Augu sīrups ar ūdeni)
Saimnieces kompliments - Ver muti! (Raudzēts dzēriens mazā glāzītē).

Cenas:
Cena 1 personai: EUR 13.00 trīs ēdienu komplekts, EUR 9.00 divu ēdienu komplekts, viens ēdiens EUR 6.00, ēdienu komplekts līdzņemšanai EUR 12.00. Ekskursija ražotnē EUR 3.00.

Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta.
Pieteikšanās telefoniski: 29455715, Liene.

Kontaktinformācija: 
Liene Margeviča, 29455715
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
indrani.jpg63.28 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: