Latvju pirts un zāļu festivāls Latgalē

Datums: 
7. Jūnijs, 2019 līdz 9. Jūnijs, 2019
Nozare: 

Jau otro gadu jūnija sākumā aicinām uz latvisko sajūtu brīvdienām Latgalē - LATVJU PIRTS UN ZAĻU FESTIVĀLU 2019.

Šogad Festivāls noritēs trīs dienas: no 7. Līdz 9.jūnijam Daugavpils novada Višķos, Višķu estrādē, pie skaistā Luknas ezera un pulcēs vienkopus Jelgavas, Ozolnieku, Gulbenes, Daugavpils, Ilūkstes un citu novadu pirtniekus, zāļu un ārstniecības augu vācējus un stādu audzētājus, vietējos mājražotājus un amatniekus, un citus jomas profesionāļus no Latvijas un ārvalstīm. Pasākumā ir mīļi gaidīti visi pirts, pļavu un mežu mīļi, dārziņu īpašnieki un ikviens interesents, kuram ir tuvs latvisks, veselīgs dzīvesveids caur pirti un saikni ar dabu pļavā, mežā un dārzā.

Uz lielās Višķu estrādes skatuves katru festivāla dienu viss par pirts, zāļu un augu tematiku:

- noderīgas tematiskās lekcijas
- meistarklases
- radošās darbnīcas

Apmeklētājiem ieeja pasākumā ir BEZMAKSAS – pasākuma programmā lekcijas, meistarklases, radošās darbnīcas un vakara koncerti. Festivāla laikā darbosies arī tematiskais mājražotāju, amatnieku un vietējo ražotāju tirdziņš un būs iespēja baudīt individuālas pirtnieku, masieru un veselības praktiķu pakalpojumus.

Festivālu organizē biedrība “Lauku partnerība “Lielupe”, Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerība “Kaimiņi” un biedrība “Sateka”, sadarbībā ar biedrību “Latvju pirts un SPA asociācija”, Daugavpils novada pašvaldību un Višķu pagasta pārvaldi.

Kontaktinformācija: 
latvjupsa@gmail.com, T. 29429071
Reģions filtram: