Uzņēmēji un radošu ideju īstenotāji tiek aicināti uz mācību sesijām “Tūrisma pakalpojumu un produktu veidošana Vecumnieku novadā”

Datums: 
14. Marts, 2019 līdz 28. Marts, 2019
Vieta: 
Bārbeles tautas nams
Nozare: 

Uzņēmēji un radošu ideju īstenotāji tiek aicināti uz mācību sesijām “Tūrisma pakalpojumu un produktu veidošana Vecumnieku novadā”

Vecumnieku novada dome uzņēmējiem un potenciālajiem tūrisma pakalpojumu īstenotājiem piedāvā divas mācību sesijas “Tūrisma pakalpojumu un produktu veidošana Vecumnieku novadā”. Mācību sesijās ir aicināti piedalīties ne vien esošie uzņēmēji, bet arī Vecumnieku novada nozaru vadītāji – (māj)ražošanas uzņēmumu līderi, ideju autori, kultūras un aktīvās dzīves organizatori un aktīvo NVO pārstāvji.

14.martā no plkst.10.00 - 16.00 Bārbeles tautas namā interesentiem tiks piedāvāta mācību sesija “Jaunu tūrisma produktu veidošana Vecumnieku novadā – mērķgrupu vajadzības, esošie resursi un attīstības virzieni” Šajā dinamiskajā sesijā kopīgi prātosim un meklēsim, ar ko Vecumnieku novads ir īpašs, kā dažādot iespēju piedāvājumu tūristiem un kādus viesus vēlamies pie sevis sagaidīt?

28.martā no plkst.10.00 - 16.00 Bārbeles tautas namā interesentiem tiks piedāvāta mācību sesija “Jaunu tūrisma produktu veidošana Vecumnieku novadā – piedāvājumu veidošana un virzīšana: zīmols, mārketings, komunikācija”. Seminārā kopīgi meklēsim radošas un praktiskas, drosmīgas un dižas idejas, kā gudri un vērtīgi stāstīt un rādīt Vecumnieku novada stāstu saviem potenciālajiem viesiem.

Mācību sesiju vadīs Liene Kupča, radoša mārketinga un komunikācijas stratēģe, pieredzējusi konsultante jaunu un radošu pakalpojumu veidošanā.

Dalībai mācībās pieteikties līdz 7.martam, zvanot Dacei Šileikai pa tālr.63920596 vai rakstot e-pastu dace.sileika@vecumnieki.lv

Kontaktinformācija: 
Dace Šileika 63920596 dace.sileika@vecumnieki.lv
Reģions filtram: