SALDUS | Izglītojošais seminārs "Pamatkurss daiļdārzniecībā"

Datums: 
3. Oktobris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Saldus konsultāciju birojs
Nozare: 

LLKC Saldus konsultāciju birojs aicina Jūs apmeklēt izglītojošo semināru “Saimniecības teritorijas labiekārtošanas pamatkurss daiļdārzniecībā”, kurš tiek organizēts Valsts Lauku tīkla pasākuma ietvaros.

Datums: 03.oktobris

Laiks: semināra sākums 10:00

Lektore: SOLVEIGA DZENE (daiļdārzniece, SIA “Stādaudzētava Blīdene” valdes locekle)

Ņemot vērā mūsdienu klientu vēlmes iegādāties lauksaimniecības produktus tieši pie ražotāja, saimniecību īpašniekiem ir jāpiedomā pie saimniecības teritorijas labiekārtošanas, lai veidotu patīkamu vidi klientam. Daiļdārzniece un SIA "Stādaudzētava Blīdene" valdes locekle Solveiga Dzene izglītojošā semināra laikā ir paredzējusi gan teorētisko daļu, gan praktisko, kuras laikā semināra dalībnieki dosies apskatīt dažādus dārzus un kopīgi ar Solveigu analizēs tos.

Semināra tēmas:

Projektu izstrāde, teritorijas zonējums;
Augu, zāliena un celiņu plānošana un to nepieciešamība dārzā;
Gaismas un ūdens plānojums dārzā;
Dārza kopšana un uzturēšana;
Dārzu apskate dabā, to analīze.

Semināra otrajā daļā paredzētas praktiskās nodarbības, kuru laikā semināra dalībnieki dosies apskatīt dažādus stādījumus Saldus teritorijā un kopīgi ar lektori tos analizēs.

Seminārā ir ierobežots dalībnieku skaits, priekšroka tiks dota tiem dalībniekiem, kuri nodarbojas ar lauku tūrismu vai lauksaimniecību, vai arī plāno uzsākt to darīt.

Piesakies pats vai iesaki kādam, kam tas varētu interesēt!
Sīkāka informācija un obligāta pieteikšanās (līdz 02.10.) semināram pa tālruni: 25494380 vai e-pastā: signe.bumbiere@llkc.lv

Aktuālākā informācija par LLKC Saldus konsultāciju biroja aktivitātēm visātrāk pieejama portālā facebook.com, meklējot "LLKC Saldus konsultāciju birojs". Seko mums facebook.com un esi informēts!

Uz tikšanos!

Kontaktinformācija: 
Signe Bumbiere, tālr.25494380, e-pasts: signe.bumbiere@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: