Nīcas novada dome aicina novada uzņēmējus uz tikšanos par uzņēmējdarbības atbalsta stratēģiju un rīcības plānu 2018.-2030.gadam

Datums: 
31. Oktobris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Nīcas novada domē
Nozare: 

Šobrīd norit intensīvs darbs “Nīcas novada uzņēmējdarbības atbalsta stratēģijas un rīcības plāna izstrāde 2018.-2030.gadam”. Nīcas novadā attīstās lauksaimnieciskā ražošana un pārstrāde, tūrisma un citi pakalpojumi, kokapstrāde, zivsaimniecības un citas uzņēmējdarbības nozares.

Lai identificētu svarīgākas aktivitātes stratēģijas ieviešanai, aicinām novada uzņēmējus, mājražotājus, zemniekus, biedrību pārstāvjus un ikvienu, kas ir gatavs līdzdarboties novada attīstībā, uz tikšanos ar Nīcas novada domes un stratēģijas izstrādātājiem – SIA “ Ķemers Business and Law Company” pārstāvjiem, lai sekmīgi turpinātu darbu pie Nīcas novada uzņēmējdarbības atbalsta stratēģijas un rīcības plāna izstrādes.

Tikšanās notiks otrdien, 31. oktobrī, plkst. 14.00 Nīcas novada domes administrācijas ēkas 2. stāva 14. kabinetā (mazajā zālē).

Lai organizētu darba grupas, ja interesentu skaits būs lielāks kā plānots un būtu sapratne par pārstāvētajām nozarēm, lūdzam līdz 27.oktobrim reģistrēt savu dalību, norādot: vārdu uzvārdu, pārstāvēto uzņēmumu, darbības nozari pa tālr. 20099063 vai sūtot e-pastu projekti@nica.lv

Attīstības nodaļas vadītāja Vita Liepiņa

Informācijas avots - http://www.nica.lv/lasit-vairak-60/

NEBRAUC UZ NICU, BRAUC UZ NĪCU!
(www.nica.lv)

Kontaktinformācija: 
Tālr. 20099063, e-pasts: projekti@nica.lv
Kategorija: 
ZST
Reģions filtram: