INFORMATĪVS SEMINĀRS UZŅĒMĒJIEM KOKNESĒ

Datums: 
4. Novembris, 2016
Vieta: 
Kokneses novada domes lielā zāle
Nozare: 

Aicinām uzņēmējus uz informatīvo semināru Koknesē par finansējuma piesaistes iespējām biznesa attīstībai:

• Latvijas Investīciju attīstības aģentūras Jēkabpils biznesa inkubatora vadītāja Jolanta Šumakere informēs par inkubatora piedāvātājām iespējām jaunajiem un esošajiem uzņēmējiem.

• Zemgales uzņēmējdarbības centra pārstāve Mairita Pauliņa prezentēs ES fondu iespējas un Zemgales uzņēmējdarbības centra aktualitātes uzņēmējdarbības jomā šajā plānošanas periodā.

• Attīstības finanšu institūcijas “Altum” Jēkabpils reģionālā centra vadītāja Mārīte Lazdiņa stāstīs par valsts atbalsta finansējumu uzņēmējdarbības attīstībai.

• Biedrības “Aizkraukles partnerība” pārstāve Alda Paura informēs par LEADER projektu sagatavošanu.

• Informācija arī par Lauku atbalsta dienesta īstenotajiem atbalsta veidiem un pieejamo finansējumu uzņēmējdarbības projektiem.

Semināra norises vieta un laiks: Š.g. 4.novembrī no plkst.9:30-13:00 Kokneses novada domes lielajā zālē, Melioratoru ielā 1, Koknesē.

Lūdzu sekojiet līdzi informācijai par semināru pašvaldības mājaslapā www.koknese.lv sadaļā “Uzņēmējdarbība”! Iespējamas nelielas izmaiņas norises laikā un papildus tēmas. Aicinām izmantot iespēju un uzzināt aktuālo informāciju par finansējuma piesaistes iespējām sava uzņēmuma attīstībai.

Kontaktinformācija: 
Ineta Sproģe, tālr. 26593210; 65133642; e- pasts: ineta.sproge@llkc.lv; ineta.sproge@koknese.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: