Kurzemes NVO un pašvaldību pieredzes konference Kuldīgā

Datums: 
3. Decembris, 2015
Reģions: 
Vieta: 
Kuldīgas mākslas nams
Nozare: 

3.decembrī Kuldīgā plkst.11:00 - 15:00 aicinām vienuviet tikties aktīvās Kurzemes NVO un pašvaldības, kuras ieinteresētas darbam ar saviem aktīvajiem iedzīvotājiem, lai smeltos pieredzi un gūtu iedvesmu sava darba uzlabošanai un attīstībai konferencē "Pilsoniskā sabiedrība Kurzemē: statistika un pieredzes".

Konferencē tiks prezentēti aktuālākie statistikas dati par Kurzemes NVO sadalījumā pa novadiem, ar savu pieredzi darbā ar sava novada aktīvajiem iedzīvotājiem, dalīsies Brocēnu, Nīcas un Kuldīgas novada pašvaldības. Savukārt par to, kā nonākt pie veiksmīga sadarbības līguma starp pašvaldību un biedrību, biedrības mērķu īstenošanai vienlaicīgi arī pašvaldības funkciju veikšanai, savā pieredzē dalīsies Ventspils Jauniešu dome, mākslu attīstības biedrība "Ilizanna" un ģimeņu un bērnu attīstības centrs "Brīnumiņš".

Kurzemes pieredzi bagātinās arī Zemgales prakse - konferencē piedalīsies Aizkraukles novada pašvaldība, lai iepazīstinātu ar savā novada iestrādnēm darbā ar aktīvajiem iedzīvotājiem un to koordinēšanu (Aizkraukles novada pašvaldībā ir lielākais finansējums uz vienu NVO visā Zemgales reģionā).

Pieteikšanās līdz 26. novembrim. Pieteikšanās tiešsaistē - https://docs.google.com/forms/d/1IwiciFw_oP93x4xTXKlNzCgJtawQDn5OXWVY64H...

Papildus informācija un programma ir pieejama saitē - http://www.kurzemesnvo.lv/index.php/1551-kurzemes-nvo-pieredze

Cerot Jūs satikt 3.decembrī -
Inese Siliņa,
Kurzemes NVO atbalsta centrs priekšsēdētāja
m.t. 29811722, inese@kurzemesnvo.lv
www.kurzemesnvo.lv

Kontaktinformācija: 
Inese Siliņa (t. 29811722, inese@kurzemesnvo.lv); www.kurzemesnvo.lv
Reģions filtram: