03.06.2021.|LAP bezmaksas mācības “Emisiju samazināšanas pasākumi lauksaimniecībā. Izmaksu efektīvie siltumnīcefekta gāzu emisiju (SEG) ierobežojošie pasākumi ražošanas energoefektivitātes uzlabošanai un SEG samazināšanai uz produkcijas vienību”, Tukums

Datums: 
3. Jūnijs, 2021 līdz 16. Jūnijs, 2021
Reģions: 
Vieta: 
Tukuma konsultāciju birojs

SIA “LLKC” Tukuma konsultāciju birojs aicina lauksaimniekus uz bezmaksas mācībām “Emisiju samazināšanas pasākumi lauksaimniecībā. Izmaksu efektīvie siltumnīcefekta gāzu emisiju (SEG) ierobežojošie pasākumi ražošanas energoefektivitātes uzlabošanai un SEG samazināšanai uz produkcijas vienību”

Mācību norise ZOOM vidē 03., 04., 15. un 16.jūnijā.
Plānotais kopējais mācību ilgums 16 akadēmiskās stundas.
Lektori:
03.06. un 16.06. - Arnis Lēnerts – Ekonomikas un reģionālās attīstības institūts – docents, pētnieks
04.06. un 15.06. - Silvija Dreijere – SIA “LLKC” - Lopkopības nodaļas vadītāja

Pieteikšanās līdz 01.jūnijam.
Pieteikšanās saite: https://forms.gle/521T4NVTv2mortes9

Mācību dalībnieks var būt juridiska vai fiziska persona, kas iesaistīta lauksaimniecības, pārtikas (izņemot zivsaimniecības produktus) ražošanas vai mežsaimniecības nozarēs, kā arī lauksaimniecības/meža zemes īpašnieks vai tiesiskais vadītājs.
Dalībnieku skaits ierobežots!
Par dalību mācībās tiks izsniegti apliecinājumi.

Pieslēgšanās informācija tiks nosūtīta vienu dienu pirms mācību sākuma uz reģistrācijas veidlapā norādīto e-pasta adresi. Pieslēgšanās katrā mācību dienā sākot no plkst. 09:30.
Jāpiedalās visās mācību dienās!!!

Mācības tiek nodrošinātas Lauku attīstības programmas (LAP) investīciju pasākuma 2014.-2020. gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi” ietvaros, LAD Līguma nr. LAD131118/P44.

Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests

PASĀKUMA LAIKĀ IESPĒJAMA FOTOGRAFĒŠANA, AUDIO UN VIDEO IERAKSTU VEIKŠANA
ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

Kontaktinformācija: 
T. 28381255-Sarma Rotberga
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: