Ogre | putnkopības saimniecību apmeklējums 06.11.2020

Datums: 
6. Novembris, 2020

LLKC Ogres birojs aicina pieredzes apmaiņas braucienā Ogres novadā – “Dzīvnieku ēdināšana (mājputni) ražības, veselības un ilgmūžības nodrošināšanai” 6.novembrī

Apmeklējamās saimniecības:
z/s Sprīdīši
Bezstresa apstākļos dētas olas - vistas ir lolotas, labi izstaigājušās un barotas ar pašu rūpētu un pārbaudītu barību (graudkopība) veselības un ilgmūžības nodrošināšanai. Olu šķirošana, fasēšana, realizācija. Majonēzes ražošana.
z/s Kalvāni
Vistas, tītari, zosis, pīles, kā arī gaļas liellopi un aitas. Dabiska barošanas izvēle putnu veselībai – ķiploki, nātres utt. Pirmā bioloģiski sertificētā putnu kautuve Latvijā. Olu un gaļas realizācija.
Dzintari
Dažādi mājputni, zivsaimniecība, dārzeņu audzēšana. Barības izvēles atšķirība cāļiem un pieaugušiem putniem, nodrošinot veselību, ilgmūžību un produktivitāti. Barošana ar no graudu maisījuma veidotām granulām, gliemežvākiem.

Līdzmaksājums: 24,-EUR (t.sk. PVN), iekļaujot saimniecību apmeklējumus, autobusu (no Ogres tehnikuma) un ēdināšanu.

Brauciena laikā tiek nodrošināti dezinfekcijas līdzekļi, mutes un deguna aizsargmaskas, cimdi, kā arī iespēja autobusā ievērot distanci.

Vietu skaits ierobežots.
Dalībniekiem jāapliecina iesaiste lauksaimniecībā.

Informācija un pieteikšanās:
elina.masteiko@llkc.lv, 28331239

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana ar mērķi atspoguļot pasākuma norises gaitu. Uzņemtais materiāls var tikt reproducēts, izplatīts vai publicēts pasākuma organizatora interneta vietnēs un drukātajos materiālos.

Saimniecību un mežu apmeklējumi tiek nodrošināti Latvijas Lauku attīstības programmas (LAP) investīciju pasākuma 2014.-2020. gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Atbalsts saimniecību un mežu apmeklējumiem” ietvaros, LAD Līguma nr. LAD011018/P43
Atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests

SAIMNIECĪBU APMEKLĒJUMĀ NEDRĪKST PIEDALĪTIES PERSONAS, KURĀM NOTEIKTA PAŠIZOLĀCIJA, MĀJAS KARANTĪNA VAI STINGRĀ IZOLĀCIJA, KĀ ARĪ PERSONAS, KURĀM IR ELPOŠANAS CEĻU INFEKCIJAS PAZĪMES

Kontaktinformācija: 
Elīna Masteiko elina.masteiko@llkc.lv 28331239
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
llkc11og14-l.pdf227.3 KB
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: