Seminārs “Risku izvērtējums bioloģiskajās saimniecībās un piesardzības pasākumi to mazināšanai”

Datums: 
11. Oktobris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Rāmavas izstāžu komplekss

Jau 27. reizi mežsaimniecības, lauksaimniecības, vides veidošanas un labiekārtošanas profesionāļi pulcēsies Rāmavas izstāžu kompleksā, kur, kā ierasts rudenī, tiks aizvadīts viens no nozīmīgākajiem nozares pasākumiem, izstāde “Lauksaimniecības un meža tehnika. Lauku sēta 2018”. To aicinām apmeklēt arī mēs, VSIA “Sertificēšanas un testēšanas centrs”, kur no 11. līdz 13. oktobrim labprāt dalīsimies ar ieteikumiem un jaunumiem par bioloģisko lauksaimniecību, mašīnbūves sertificēšanu, inspicēšanas sektoru, smidzinātāju pārbaudēm un citām nozares svarīgām lietām. 

 Īpaši aicinām apmeklēt izstādi piektdien, 11. oktobrī, jo plkst. 15:30 būs iespēja klausīties un piedalīties diskusijā STCBioloģiskās lauksaimniecības sektora galvenās ekspertes Vijas Rākas sniegtajā seminārā “Risku izvērtējums bioloģiskajās saimniecībās un piesardzības pasākumi to mazināšanai”. 
 Lekcijas laikā tiks apskatīti tie galvenie riski, kas ir būtiski bioloģiskās lauksaimniecības produkcijas ražotājiem – lopkopības, biškopības, augkopības produkcijas audzētājiem. Kā saimniekam pašam noteikt galvenos riskus, kas apdraud bioloģiskās produkcijas status? Kādus pasākumus veikt, lai šos riskus mazinātu? Semināra ietvaros tiks skaidrotas sertifikācijas institūcijas prasības, novērtējot uzņēmēja izstrādāto piesardzības pasākumu plānu un cita svarīga informācija.

Kontaktinformācija: 
Liāna Kivliņa, 64130019
Reģions filtram: